Probiotica

Probiotica
BRON: De Witte Spreeuwen maandblad KBOF maart 2020
BRON: De Witte Spreeuwen maandblad KBOF maart 2020
BRON: De Witte Spreeuwen maandblad KBOF maart 2020

Probiotica vogel is een levend microbiologisch voedingssupplement dat de gezondheid van de dieren bevorderd door het microbiële evenwicht in de darmen van de vogels te verbeteren. Probiotica zijn eigen bacteriestammen die onder meer een E-Coli uitbraak in het dierenverblijf kunnen voorkomen. In principe is de bedoeling van de probiotica producten dat het de lichamen van de vogels in de optimale balans brengen. Hierdoor hebben ziektekiemen geen kans meer om uit te breken, waardoor de dieren gezond zullen blijven.

WAT IS PROBIOTICA?

Probiotica voor vogels zijn dus beschikbaar bij Refona, maar bij andere winkels zijn ze ook te verkrijgen voor de mens. Eigenlijk heel logisch, want probiotica kunnen voor zowel de mens als het dier goed zijn. Het zijn levende bacteriën die een positieve invloed hebben op de gezondheid. Ze zullen dan wel in voldoende hoeveelheden moeten worden geconsumeerd, zodat het gewenste effect verwezenlijkt kan worden.

PROBIOTICA PRODUCTEN

De probiotica producten bij Refona zijn dus bedoeld voor vogels, niet voor mensen. Er zijn twee verschillende soorten producten die gekocht kunnen worden: bio-balans en bio-balans +. Deze zijn los van elkaar te gebruiken bij dieren, maar ook gezamenlijk. Ze kunnen namelijk samenwerken. Een combinatie van beide soorten kunnen verschillende ziekten volledig aanpakken bij de vogels. Het is natuurlijk aan de klant zelf om te bepalen hoe de producten gebruikt worden, maar het is zeker aan te raden om beide soorten te combineren voor een zo goed mogelijk resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *